Persoonlijk kennis maken met LDL?

Persoonlijk kennis maken met LDL?

Een vrijblijvend offerte

Offertes in onze branche zijn het gevolg van een goed eerste gesprek over uw wensen en eisen. In dit vrijblijvende gesprek komt natuurlijk ook een indicatie van uw budget aan de orde. Wat u wilt en wat u kunt, moeten immers met elkaar in overeenstemming zijn. Wij nemen dan ook alle tijd voor dit oriënterend gesprek. Hierna volgt de offerte waarin wij een afgewogen advies neerleggen.

Kennismakingsgesprek

Offertes vragen een wederzijdse inspanning. De apparatuur is vaak ingewikkeld en het belang van een tijdige oplevering en vlekkeloze werking is groot. Ga daarom tijdig het gesprek aan voor een vrijblijvende offerte, zodat u problemen voor kunt blijven en een uitbreiding aan uw productieproces goed kunt plannen.

Zaak van hoog niveau

Onze Sales-medewerkers kennen uw branche en weten wat wij daarvoor kunnen leveren. Daardoor krijgt u altijd geleverd wat u in uw productieproces nodig heeft. Onze offertes zijn vrijblijvend, maar wij nemen ze wel heel serieus. Uitganspunt bij onze offertes is voor wat betreft de veiligheid de Europese VCA-richtlijnen. Mocht u een andere richtlijn willen volgen, dan werkt dat kostenverhogend.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

error: Deze content is beveiligd